Klasické jedlá
Vyprážaný kurací rezeň
350g/150g
1/2 pečeného farmárskeho kurčaťa
s jemnou mäsovou šťavou 600g
Veľký vyprážaný bravčový rezeň z krkovičky
v marináde z pečeného cesnaku a kyslej smotany 220g
Vyprážaný syr Gouda 48%
150g
Grilovaná bravčová kotleta s kosťou
v cesnakovo-slaninovej kruste s tlačenými zemiakmi, silnou mäsovou šťavou so šalotkou, majoránom a hrubozrnnou horčicou 300g/150g
Kaťák
zemiakové placky prekladané bravčovými rezenčekmi z panenky so zeleninou a šampiňónmi v pikantnej omáčke a s viedenskou cibuľkou 350g/150g
Vykostené údené bravčové koleno z grilu
s redukciou z Viedenskej trinástky Dr. Flámma a medu, s pikantnou horčicou, domácou čalamádou, chrenom a pivárskym chlebom 300g
Pomaly pečené bravčové rebro
na čiernom remeselnom pive Dr. Flámm s medom a cesnakom, s nakladanou zeleninou a cibuľkou, pikantnou horčicou, pečenými zemiakmi grenaille a pivárskym chlebom 500g
Strapačky s vykosteným údeným bravčovým kolenom
a restovanou sudovou kapustou so slaninkou 400g/300g
Strapačky s výpečkami z bravčovej krkovičky
na cibuľke a cesnaku s restovanou sudovou kapustou so slaninkou 400g/180g
Strapačky so slaninkou
a restovanou sudovou kapustou 400g